Съдят развратник, набирал жертви чрез обяви за работа
57-годишен варненец с висше образование и чисто до момента досие отива на съд за три престъпления, включени в раздел "Разврат" на Наказателния кодекс, съобщиха от Варненската районна прокуратура.
 
Юлиян М. блудствал с две жени и опитал да изнасили едната от тях. Перверзникът набирал жертвите си чрез обяви за работа, които публикувал в сайт и вестник. Представял се за работодател, който търси домашна помощничка или персонал за хотел.
 
На 22 май 2016 г. след уговорка за интервю качил кандидатка в личния си автомобил и я извел извън Варна, уж за да й покаже обекта, в който ще се труди. В землището на с. Засмяно Юлиян паркирал и налетял на жената. Блудствал с нея и се опитал да я изнасили, но тя успяла да избяга и подала сигнал на тел. 112.
 
Докато органите на реда спипат Юлиян, той набелязал следваща жертва. Уговорил интервю с млада жена, откликнала на обявите му, и я откарал край с. Каменар. Под предлог, че е объркал пътя, спрял колата и предложил на спътницата си да правят секс. След като тя отказала, извергът я заплашил и започнал да я опипва.
 
Ужасената жена го отблъснала, избягала и успяла да се спаси, като стигнала до главния път и спряла преминаваща кола.
 
Делото срещу Юлиян ще се гледа на 24 септември във Варненския районен съд.
 
Коментари от FACEBOOK
Коментари от правен свят
   Започни с:  Първите  |  Последните  
Няма коментари към новината.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно