Нападателят на лекарката в "Шейново" остава в ареста

Софийският градски съд (СГС) окончателно остави в ареста Владимир Стоянов, който преби д-р Албена Гагова от болница "Шейново", след като отказала да му предаде плацентата на новороденото му бебе.

Градският съд потвърди определението на първата инстанция, след като прие, че Стоянов може да извърши престъпление, ако е на свобода, защото е с висока степен на обществена опасност. Според СГС обвиняемият е и с лабилна психика.

Той беше задържан, след като удари лекарката в главата и тя изпадна дори в безсъзнание, след като получи мозъчно сътресение.

Пред съда Стоянов заяви, че е невинен и ще съдейства за доказване на обстоятелствата около случая. "Не е вярно, няма доказателства, че съм ударил лекарката", твърди той.

Коментари от FACEBOOK
Коментари от правен свят
   Започни с:  Първите  |  Последните  
1
|
нерегистриран
13 юли 2017, 13:22
1
0
А Динко дето наби и приятелката си, и свой служител пак го пуснаха!
https://www.24chasa.bg/novini/article/6333712
За един набит - в ареста, за двама - на свобода! Ето това е истинска законност и справедливост от най-честните съдии в света!
Хвала на Лозан!
ПС: Цацаров да обясни, утре Динко като ступа още някой и ако той вземе та се спомине от пердаха, дали на убития ще му е било по-леко докато го млатят, че има две висящи производства и два пъти е искано задържането на националния Юнак?
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно